hvad kan det mon blive til ? 

ombygning og renovering

Før/ efter-billede af ombyg/ renovering udført i Viby Sjælland i år 2019

se dit hjem med andre (3D) briller

den bedste stemning er forventningsafstemning

nordpil arkitekter ser ombygning og bygningsrenovering som en disciplin i sig selv.Her handler det om stedet, bygningens historie, bygningskendskab og indlevelsen og forståelsen for renoveringsprojektet og personerne bag.

Altsammen skal det gerne gå op i en højere enhed, hvor funktioner og krav spiller sammen med projektøkonomien og arkitektens særlige bearbejdning af eksempelvis dagslyset samt rumforløb og måske helt nye særlige og personlige nicher.

Om det er modernisering af parcelhuset, statslånhuset, typehuset, byhuset eller sommerhuset så finder vi altid det særlige ved netop jeres ejendom og forsøger at bevare disse kvaliteter i det kommende byggeri.

Lad nordpil vise vejen

YDELSER

nordpil arkitekters arkitektur tager udgangspunkt i stedet, materialerne og de mennesker, der skal bruge arkitekturen. Vi værner også om den natur der omgiver os og de byer vi bor i.

Vi er gode til at lytte og konvertere dine tanker og drømme til smukke bygninger uden at det behøver at blive højtragende poesi. Vi mener dog, at arkitektur adskiller sig kraftigt fra almindeligt byggeri, ved at tilføje noget særligt til vores omgivelser og at arkitekturen altid skal tilføje merværdi.

nordpil arkitekter er specialister i boligarkitektur og tegner villaer, ombygninger, tilbygninger og renoveringer og beskæftiger sig derved primært med rådgivning til kunder, som ønsker professionel hjælp til at få det bedste ud af deres byggeprojekt. 

Uanset opgavetype er det gennemgående tema for tegnestuen kvalitet og ordentlighed. Det er samtidig de overordnede parametre, der præger rådgivningen hele vejen igennem fra den indledende snak til det færdige resultat.

Læs mere om vores ydelser i hovedmenuen eller
kontakt tegnestuen, hvis I ønsker at høre mere om en skræddersyet løsning, der passer til jeres behov.

Nordpil's nyeste

Har du et særligt projekt i tankerne?

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD I DAG

Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt

Udtalelser

FRA VORES KUNDER