OMBYG

OMBYGNING, VIBY SJ. 

I dette projekt har vi hjulpet et par med at skabe nye og forbedrede rammer i deres nuværende træhus.
Ved behov for en totalombygning og nyindretning af boligen med større, åbne og lyse rum har vi samtidig foretaget en grundig energirenovering (udskiftning af varmeenergikilder, efterisolering og nye tekniske installationer). På den måde skabes helt nye komfortable og smukke fleksible boligrammer. Et ønske var bl.a en drop-out zone i stuen med kontorpladser, hvor man dels kan arbejde uden at skulle isolere sig helt.

Lokation
Størrelse
Status
Kunde
Viby Sj., Danmark
120 m2
Udført
Privat
Image

Pkt#1

RUMMELIGT OVERBLIK

Fra det centralt beliggende køkken/alrum har man overblik over hele huset. Der er ydermere åbnet op så dagslyset skaber lys og varme.

Pkt#2

LYS

Vi arbejder altid med dagslyset i vores projekter, som her hvor der via ovenlys og sidelys er skabt et veloplyst opholdsrum med god adgang til husets øvrige rum.
Image
Image

Pkt#3

UNIKKE FUNKTIONER

Det har været et særligt ønske fra kundens side at have en kontorfunktion i forbimdelse med opholdsrum, så man ikke er afskåret fra hinanden, selvom man arbejder. Derfor er der udført en særlig drop-out zone, som indeholder 2 skrivebordspladser, men som er let afskærmet fra stuen og med mulighed for at lukke af.