TILBYG

TILBYGNING, BRABRAND

Med en total ombygning og tilbygning blev der plads til familien i nye lyse rammer. 

Det oprindelige hus er åbnet op i køkken/alrum, der forbindes direkte til husets nye stue i tilbygningen via et trapperum, der også fungerer som lysskakt. 

Tilbygningen rummer desuden nye børneværelser og en bred fordelingsgang, der også er udgang til terrassen 

Huset er efterisoleret og tilbygning er iht, BR15 og desuden optimeret med store glaspartier mod syd. Tilbygningens form er desuden kompakt og optimeret. Familiens varmeregning er derved den samme trods en fordobling af kvadratmeterne.

Lokation
Størrelse
Status
Kunde
Brabrand, Danmark
120 m2
Udført
Privat
Image

Pkt#1

KONTAKT TIL HAVEN

Materialevalget for tilbygningen er holdt enkelt. Derved danner cedertræslisterne i terrassenichen varm kontrast til den mere rå facade. De bagvedliggende rum er hhv. stue og fordelingsgang til børneværelser.

Pkt#2

ARKITEKTENS FINTE

Ved at forbinde børneværelserne til stuen med en overgangszone til uderummet øges dagslysindfald og begge rum føles større.

Image
Image

Pkt#3

RUM TIL LIV

Det eksisterende hus er med høj stue, så et valg har været at etablere et kombineret trappeum og lysskakt, som giver mulighed for, at man fra tilbygningen er helt i niveau og i kontakt med haven.