TILBYG

TILBYGNING, thisted

En familie ønskede hjælp til at udvide boligen med en tilbygning, der skulle indeholde tv-stue og et værelse.

Løsningen blev en tilbygning placeret på husets gavl.

På en enkel måde fik familien derved bygget en stue og et værelse til med en god overgang til det, der nu kunne laves om til en stort spisestue med plads, lys og luft til masser af gæster.

Lokation
Størrelse
Status
Kunde
Thisted, Danmark
40 m2
Udført
Privat
Image

Pkt#1

TILBYGNING TIL PARCELHUSET

Rigtig mange bor i parcelhuse fra 60´erne og 70´erne og i takt med, at husene skifter hænder til yngre familier er der behov for en modernisering. 

I dette projekt ønskede ejerne at udvide de eksisterende rammer med et opholdsrum og et ekstra værelse. 

Pkt#2

OPLYSTE RUM

I projektet har bearbejdningen af lys været et gennemgående tema. Tilbygningen kobler sig på eksisterende facade, og der er derfor skabt et naturligt lysindfald her, hvor gammelt og nyt mødes. Udover det naturlige lysindfald understreges materialernes tekstur yderligere, når lyset rammer.

Image
Image

Pkt#3

RUM OG STOFLIGHED

Rum og overgange mellem rummene er særligt understreget i projektet - også udvendigt. Her er der skabt en sekundær funktion med cykelskur under samme tag, som yderligere er understreget i materialevalget. 

Pkt#4

EN NY ANKOMST

Ankomsten til huset er ændret helt i sammenhæng med tilbygningens optimale placering. Derfor har det givet mening at indtænke udendørs funktioner ind i sammenhæng med tilbygningen. Taget er derfor trukket med hen til husets modstående facade, da det giver mulighed for at have skraldespandsløsning og cykler gemt af vejen.

Image