Tilbygning udført i Aarhus i år 2015

hvorfor nordpil arkitekter?

Historie & vision

Med stor passion for arkitektur og byggetradition og med fokus på især den nordiske arkitektur er det nordpil arkitekters erklærede mål at rykke grænserne for, hvordan den helt almindelige dansker opfatter arkitektur. 


Tegnestuen vil udbrede kendskabet til god arkitektur som noget der udspringer af det gode samarbejde mellem bygherre, rådgiver og udførende. Tegnestuen vil derfor gerne være kundernes favorit, men for at opnå et godt og effektivt byggeri kræver det også fokus på at blive håndværkernes favorit.

nordpil arkitekter vil fortsat arbejde bredt med arkitektur og løse sager for private så som ombygninger, tilbygninger, renoveringssager og nybyggeri. Med årelang erfaring og allerede udførte opgaver, der spænder meget bredt, indgår tegnestuen også i samarbejder omkring projektudvikling og investeringsopgaver.

Bashar og Kim er ægte byggenørder og arbejder alsidigt med arkitekturprocessen og altid med en hands-on tilgang, så arkitekturen gøres så operativ og brugbar som muligt. I spændingsfeltet mellem fysiske arkitekturmodeller og digital modellering samarbejder arkitekt og konstruktør altid om at finde den bedste løsning i den givne opgave. Således (gen)bruger de gerne af vores lange byggetradition, eller skaber nye løsninger hvor det er nødvendigt.

Uanset opgavetype er det gennemgående tema for tegnestuen kvalitet og ordentlighed, som er de overordnede parametre, der præger rådgivningen hele vejen igennem fra den indledende snak til det færdige resultat.

IT:
Tegnestuen tegner og projekterer i 3D i Archicad såvel som Revit og er desuden leveringsdygtig i 3D visualiseringer, BIM- og VR modeller.

REGNSKAB:
Brandt Revision & Rådgivning

ANSVAR & FORSIKRING:
Virksomheden har tegnet prof. ansvarsforsikring og er medlem af Danske Arkitektvirksomheder, Dansk Industri DI og Danske BoligArkitekter.

BESTYRELSE:
Virksomheden agerer under en professionel bestyrelse bestående af bestyrelsesformand Michael Salling og tegnestuens direktion

Logo til
Logo til
Bashar Nasouri
Bashar NasouriBygningskonstruktør MAK

hvem er

Bashar hazim NASOURI?

Jeg har altid været interesseret i byggeri, og har derfor uddannet mig til bygningskonstruktør. Herved har jeg fået mulighed for at nørde med byggerier samt fået flere års erfaring i byggebranchen og skabt en bred viden. Dette sikrer vores kunder god kvalitet, af det arbejde, som bliver projekteret og udført.

Eftersom jeg også har taget arbejdsmiljøkoordinator-uddannelsen, og har erfaring med at lave tilsyn på byggepladser, vil man som bygherre opleve, at man er under trygge rammer gennem hele byggeprocessen.

Jeg vægter kommunikationen med vores kunder højt, og det er også kernen i vores virksomhed. Vi gør meget ud af at lytte til ønsker og vi vægter at opfylde disse.

Gennem samarbejde med ingeniør og håndværkere gør jeg mit bedste, for at opfylde de ønsker, som vores kunder har. Jeg er meget detaljeorienteret og finder altid frem til de mest brugbare løsninger.

Målet vil altid være at yde den bedste service. Vi oplever altid en stor kundetilfredshed og begejstring for det færdige byggeri.

Kim Pretzmann Olesen
Kim Pretzmann OlesenArkitekt m.a.a | Tømrer

hvem er

KIM PRETZMANN OLESEN?

Jeg  sætter jeg mig altid grundigt ind i dine ønsker, og jeg mener grundlæggende, at god arkitektur opstår som en kombination af ønsker, drømme og arkitektens faglighed samt et godt samarbejde med håndværkerne omkring udførelsen. Herved skabes gode, smukke og velbyggede boligprojekter i et tæt samarbejde.

For at skabe de bedst mulige rammer for at kunne rådgive om byggeri, har jeg valgt at efteruddanne mig som tømrer.

Det sætter mig i stand til at se projektet fra alle vinkler, og de udfordringer, der vil opstå undervejs, kan der hurtigt blive taget hånd om. Jeg har stor indsigt i byggeprocesser, byggeteknik og et tæt samarbejde med håndværkerne vedrørende udførelsen af byggeprojektet.

Jeg leverer byggeteknisk holdbare og bygbare løsninger, og samarbejder altid med andre rådgivere, leverandører og håndværkere, så den bedste løsning kan findes. 

Udover mit virke på tegnestuen fungerer jeg også som beskikket censor på Bygningskonstruktøruddannelsen og som underviser på Arkitektskolen Aarhus. 

nordpils nyeste

Har du et særligt projekt i tankerne?

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD I DAG

Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt

Udtalelser

FRA VORES KUNDER